söndag 10 februari 2008

Utanför den lilla glaskulan

Utanför den lilla glaskulan öser regnet ned, gräset växer och träden blomstrar. Utanför den lilla glaskulan byggs nya städer och solen skiner, utanför den lilla glaskulan älskar människor och andas. Det finns ingen som vet vad som finns utanför glaskulan, de har levt innuti den hela sina liv och de andas luften i den, de äter vad som finns att ätas och de tar det som dom får.

Utanförs glaskulan är bara en myt enligt folket på insidan, de har vandrat inom den hela sina liv och dom tror att världen utanför cirkulerar kring den.

Innuti glaskulan faller regnet tyngre och det är så kallt att folk fryser ihjäl, men folket innalr glaskulan är parasiter som går längs flocken, äter vad som ätas kan, tar vad som ges och lever efter det som levas efter menar för dom.

Som svin i en svinstia skitar vi ned och vår skit förgiftar oss till döds, folk har längre pratat om att öppna upp glaskulan för omvärlden men människorna i glaskulan skulle inte överleva, de skulle inte klara av solen mer än i två veckor och de skulle inte kunna andas in den rena luften. Så glaskulan förblir stängd och endast fåtalet överlever, de starkaste och de smataste, men dom överlever inte innuti kulan de flyr iväg från den innan den äter upp dom.

Fuck Off
Tef

1 kommentar: